نجات جان یک نوزاد در سپیدان سفید پوش

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو،رضا امیری گفت: در پی گزارش فوریت پزشکی مبنی بر وخامت حال یک نوزاد ۱۳ روزه در روستای کمهر، موضوع بلافاصله به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلالاحمر و اورژانس شهرستان سپیدان اعلام شد.
امیری ادامه داد:این نوزاد با وجود شرایط جوی نامناسب و دشواری تردد با تلاش مرکز بهداشت، اورژانس پیشبیمارستانی و جمعیت هلال احمر شهرستان سپیدان با موفقیت به بیمارستان منتقل شد.
رئیس مرکز بهداشت سپیدان با بیان اینکه بارش شدید برف، لغزندگی جاده و غیرقابل عبور بودن مسیر ارتباطی عملیات امدادرسانی را دشوارکرده بود ، گفت: با این حال نیروهای امدادی و درمانی با استفاده از تجهیزات تخصصی اعزام شدند.
وی در پایان با بیان اینکه روستای کمهر در فاصله ۲۵ کیلومتری شهر اردکان مرکز شهرستان سپیدان قرار دارد و یکی از مناطق برفگیر این شهرستان است خاطر نشان کرد: نوزاد پس از اقدامات اولیه درمانی، با سرعت و ایمنی کامل برای دریافت خدمات تخصصیتر به مرکز درمانی منتقل و تحت مراقبتهای پزشکی قرار گرفت.